Skip links

Werkwijze

Ook voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor een stijl die bij u past. Wij streven naar een uitvaartverzorging die is gebaseerd op persoonlijke aandacht.

Vaak heeft men nog niet over de gevolgen van de dood nagedacht en is men overmand door hevige emoties. Voor ons is het cruciaal dat de uitvaart aansluit op uw persoonlijke situatie. Alleen op die manier wordt een uitvaart uniek.

Unieke werkwijze

Maatwerk, vormgeven in nauwe samenspraak met de nabestaande. Het is goed om dan eerst samen eens rustig te praten over wat er is gebeurd. Gaandeweg komen dan vanzelf de vragen over praktische zaken zoals de keuze voor cremeren of begraven, welke kist, wel of geen kaarten versturen, welke tekst, advertenties, muziek, toespraak enz. Dit alles zal heel rustig en zorgvuldig met u besproken worden, wij hebben geen tijdslimiet.

Samen kunnen wij stap voor stap zoeken naar een passende vorm en inhoud van de uitvaart. Aan de hand van uw wensen kunnen wij de kosten in kaart brengen van de uitvaart. Uiteraard bewaken wij voor u de kostenbegroting, zodat u achteraf niet wordt geconfronteerd met nare verassingen.

Door onze wijze van begeleiding van een afscheid krijgt u als nabestaande meer grip op uw situatie en ontstaat er ruimte om eigen beslissingen te nemen. Met onze deskundige ondersteuning en begeleiding kan elk afscheid een troostend afscheid worden.

Wensenboekje

Lees meer

Keurmerk

Lees meer

Gastenboek

Lees meer