Skip links

Condoleance

Concoleance

Condoleances zijn bedoeld om op een persoonlijke manier uw medeleven te betuigen aan de nabestaanden en u wilt natuurlijk een mooie condoleanceplechtigheid regelen in de regio Middelburg. Voor zowel de nabestaanden als de bezoeker van de uitvaart is het condoleren vaak een emotioneel moment. Het is dan ook van groot belang om het op die manier te doen die het beste bij uzelf en bij de overledene past. Alle mogelijkheden van catering na een plechtigheid zijn vandaag de dag mogelijk.

Geheel op eigen wijze condoleren dankzij een veelzijdigheid aan condoleances

Hoe de condoleances verlopen, vult u helemaal naar eigen inzicht in bij onze uitvaartverzorging in de regio rondom Middelburg en Vlissingen. Een vrij traditionele manier van condoleren is het ontvangen van de bezoekers met koffie en cake. De begraafplaats en het crematorium bieden hiervoor vaak goede gelegenheden. Bij de een worden broodjes en soep geserveerd en bij andere is een plak cake de versnapering. Familietradities kunnen ook invloed hebben op de manier waarop condoleances verlopen. Belangrijk is dat u doet wat bij u past. Alles is mogelijk, van koffie tot een borrel en van cake tot bitterballen. Door de variëteit in condoleances die wij als professional in de regio rondom Middelburg en Vlissingen aanbieden, vindt u zeker een manier van condoleren die bij u en uw dierbare past.

Een nieuwe en vrijere manier van condoleren

Door de jaren heen is de manier van condoleren sterk veranderd. Een simpele plak koffie en cake doet het nog steeds goed, maar steeds vaker wordt er voor een borrel gekozen. Dit soort condoleances wordt steeds meer op prijs gesteld door nabestaanden en bezoekers. De sfeer is over het algemeen wat losser en de lange rijen voor het condoleren lijken zich bij deze condoleances anders te bewegen. In veel gevallen is deze vrije manier van condoleren dan ook de perfecte keuze om het leven van de overledene te vieren. Men hoort immers steeds vaker zeggen: “Als ik er niet meer ben, mag je daar best een borrel op drinken”.

Laat ons de condoleance regelen die u in gedachten heeft

Wat voor condoleances u ook voor ogen heeft, bij Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten, gevestigd in de regio rondom Middelburg en Vlissingen, zorgen we voor een passende uitvaart. Dit betekent dat we niet alleen de begrafenis of de crematie tot in de puntjes regelen, maar dat u ook de condoleances door ons kunt laten verzorgen in de gehele omgeving rondom Middelburg en Vlissingen. Daarbij begeleiden we u persoonlijk en bieden we u veel mogelijkheden om voor een waardig afscheid te zorgen. Bij ons kunt u precies de plechtigheid kiezen die u voor ogen heeft. Ook het rouwvervoer kunt u op uw wensen afstemmen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0118 – 62 33 59. Wij zorgen er graag voor dat alles precies zo verloopt als u in gedachten heeft. De rouwperiode is immers van groot belang bij de verwerking van uw verlies.