Skip links

Een uitvaart met stijl

Regel een uitvaart met stijl voor uw overleden dierbare in of vlakbij Middelburg

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, wilt u hem of haar natuurlijk een uitvaart met stijl geven in of vlakbij Middelburg. Dit betekent echter voor iedereen weer wat anders. Daarom bieden we u bij Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten, gevestigd nabij Vlissingen, veel verschillende mogelijkheden aan, zodat uw dierbare een uitvaart met passende stijl krijgt.

Een uitvaart met stijl in de regio Middelburg regelt u bijvoorbeeld door het rouwvervoer aan te passen op de wensen van de overledene. Was hij of zij een vrachtwagenchauffeur, dan is een laatste tocht in de uitvaarttruck een goede optie. Hield uw dierbare van paarden, dan kiest u het best voor een rouwkoets. Natuurlijk kunt u ook voor een standaard rouwauto kiezen. Daarnaast kunt u meer op de laatste wensen van uw dierbare afstemmen dan het vervoer alleen. Zo heeft u de keuze uit verschillende bloemwerken, afscheidsdiensten en bijeenkomsten. Verder is er natuurlijk ook de belangrijkste keuze tussen een crematie en een begrafenis. We ondersteunen u op persoonlijke wijze bij het maken van al deze keuzes. Zo zorgen we samen met u voor een uitvaart in stijl op een mooie locatie in of vlakbij Middelburg.

Wilt u de uitvaart van uw overleden dierbare in stijl regelen met persoonlijke begeleiding van een uitvaartondernemer uit de regio Middelburg? Dan helpen we u daar graag bij. Zo zijn we onder andere erg flexibel in de opbaring. Wilt u uw dierbare bijvoorbeeld thuis opbaren, of heeft u een andere locatie in gedachten? Wij kunnen beide verzorgen. Neem contact met ons op wanneer uw dierbare is overleden door te bellen naar 0118 – 62 33 59. In samenspraak met u verzorgen we dan een passend en waardig afscheid.