Rouwboeket

Home > De uitvaart > Rouwboeket

U zult bijna bij elke uitvaart bloemen aantreffen omdat een rouwarrangement bijzonder geschikt is om afscheid te nemen op een wijze die recht doet aan de persoonlijke band met de overledene.
 
Wij beschikken over een catalogus met daarin een breed aanbod op het gebied van rouwarrangementen.
 
Ook kunnen wij samen met u kijken naar de wensen en op deze manier een toepasselijk en persoonlijk rouwarrangement samenstellen voor uw dierbare. Wij werken nauw samen met pluk de dag, www.plukdedag.org, maar u kunt natuurlijk altijd gebruik maken van de diensten van uw eigen bloemist.

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.