Skip links

Afscheidsbijeenkomst

Een prachtige afscheidsbijeenkomst in de regio Vlissingen met een invulling die bij uw dierbare past

Met een persoonlijke afscheidsbijeenkomst in of nabij Vlissingen of Middelburg neemt u op een passende manier afscheid van een overleden dierbare. Tijdens deze afscheidsdienst kunt u allerlei mooie herinneringen naar boven halen en met een lach en een traan terugdenken aan de mooie tijd die u met de overledene heeft gehad. Het is een mooi moment om voor een laatste keer te zeggen wat u nog op het hart had en om samen met familie en andere belangstellenden afscheid te nemen van uw dierbare.

Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten, gevestigd in de buurt van Vlissingen, biedt verschillende mogelijke invullingen voor een afscheidsbijeenkomst. Zo kunt u ervoor kiezen om deze in het klein te houden in de aula van het crematorium of uitvaartcentrum. U kunt er ook voor kiezen om de afscheidsbijeenkomst op een plek te houden die voor de overledene betekenis had, of wanneer uw dierbare gelovig was te kiezen voor een afscheidsdienst in de kerk. De mogelijkheden zijn uitgebreid en wij zorgen samen met u voor een passend afscheid. Ook voor de condoleance heeft u veel keuzemogelijkheden wat betreft locatie en invulling.

Een unieke afscheidsdienst voor een waardig afscheid

Elke uitvaart is uniek, daarom kunt u de afscheidsbijeenkomst precies zo vormgeven als u denkt dat bij de overledene past. Er zijn geen regels, u bepaalt de invulling van de afscheidsdienst volledig zelf. Dat kan als moeilijk ervaren worden, omdat er zoveel tegelijk op u af komt, maar u kunt op ons rekenen voor persoonlijke begeleiding bij het gehele proces. Zo kunnen we onder andere uw zorgen over de muziek volledig uit handen nemen. U geeft simpelweg aan ons de titel en artiest van de nummers door die u af wilt laten spelen, en wij zorgen dat deze muziek wordt afgespeeld. Ook live muziek of een orgelspeler kunnen wij voor u regelen.

Neem contact op voor persoonlijke begeleiding

Met een mooie en unieke afscheidsbijeenkomst in de omgeving van Vlissingen neemt u op een persoonlijke manier afscheid van uw dierbare. Dit helpt bij het verwerken van het verlies en geeft vaak een goed gevoel, omdat u voor een waardige uitvaart heeft gezorgd. Wij begeleiden u graag bij het verzorgen van een bijzondere uitvaart die perfect bij de overledene past. Wilt u de afscheidsdienst door ons laten verzorgen? Bel dan naar 0118 – 62 33 59.