Grafmonumenten

Home > Na de uitvaart > Grafmonumenten

 • Grafstenen of gedenktekens zijn er in alle soorten en maten. Van natuursteen, brons en glas tot een combinatie van materialen. Ook de prijzen zijn divers. Een graf- of gedenksteen is heel persoonlijk. Daarom verwijzen wij u graag naar de specialisten op dit gebied. Wij hebben goede contacten met gedegen ondernemingen met jarenlange ervaring. Zij zijn bekend met de regionale wet- en regelgeving en verzorgen graag de aanvraag van vergunningen en leges voor u. Ook voor het onderhoud van uw grafsteen kunt u bij hen terecht.  

  Dominicus Westkapelle

  Oude Zandweg 2
  4361 SK Westkapelle 
   
  Dominicus Goes
  Verrijn Stuartweg 10
  4462 GE Goes
  Tel. 0113 – 27 72 00

  www.natuursteen-huis.nl

  Het NatuursteenHuis 
  Stanleyweg 16
  4462 GN Goes
  Tel. 0113 – 21 65 55
  info@natuursteenhuis.nl

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.