Fotoreportage

Foto's en filmpresentaties

Door foto’s en/of videobeelden van de overledene te tonen tijdens bijvoorbeeld de muziek, krijgt de uitvaartplechtigheid een diepere emotionele lading. Niet alle locaties hebben projectiemogelijkheden, maar het is vrijwel altijd mogelijk om het te organiseren.
 
Enkele suggesties voor een mooie presentatie: een portret als achtergrond, videobeelden tijdens het draaien van muziek of een fotopresentatie tijdens het lezen van het levensverhaal.

Het opnemen

Op de begraafplaats en het crematorium in Middelburg is het mogelijk om de uitvaartdienst op DVD of CD te laten vastleggen, hier heeft u totaal geen hinder van tijdens de dienst. Dit geeft u de mogelijkheid om terug te kijken op het afscheid van uw dierbare, op een gepast moment. Tevens kan een opnamen cd of dvd ook gebruikt worden voor nabestaande/ kennissen die door omstandigheden niet bij de uitvaartdienst aanwezig konden zijn.
 
Ook is het mogelijk om een echte fotoreportage te laten maken, wij werken samen met een uitvaartfotograaf, deze maakt unieke foto’s vanaf de aankomst tot het einde. De uitvaartfotograaf kan een prachtig fotoalbum voor u maken waar de foto’s mooi in gepresenteerd worden, zo heeft u altijd een dierbare herinnering aan de dag van de uitvaart.