Dankbetuiging

Home > Na de uitvaart > Dankbetuiging

Op gepaste en stijlvolle wijze kunt u degenen die hun medeleven hebben getoond, bedanken door het toesturen van een dankbetuiging. Ook hier heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een dankbetuiging in dezelfde vormgeving als de rouwbrief. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een geheel ander model te kiezen. Soms kiest men ervoor een gedachtenisplaatje te laten maken met daarop de foto van de overledene.
 
Tevens kunt u ook kiezen voor een rouwdankadvertentie in de krant. Allebei is natuurlijk ook mogelijk. Dit gebeurd meestal 5 a 6 weken na de uitvaart.
 
Wij komen graag bij u langs voor het opstellen en maken van de rouwdankbetuiging.
U kunt ons bereiken op het nummer: 0118 – 62 33 59.
 

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.