Skip links

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
39 berichten.
Maja de Wolf Maja de Wolf schreef op juli 4, 2023 om 8:36 am
Alles geheel naar onze wens verlopen met persoonlijke vrijheid!
mevr Stoel mevr Stoel uit Sint laurens schreef op juli 4, 2023 om 8:35 am
De uitvaart is keurig netjes en naar de wens van de Fam verlopen.
Karel Smet Karel Smet uit Middelburg schreef op juli 4, 2023 om 8:34 am
We werden op een heel fijne wijze door het hele proces van de uitvaart meegenomen/begeleidt door de uitvaartondernemer Ditsy
Liesbeth Vroonhof Liesbeth Vroonhof uit Aagtekerke schreef op juli 4, 2023 om 8:33 am
We hebben Ditsy als buitengewoon prettig ervaren. Bijzonder attent en meevoelend.
Irene Camp-van Reijen en Theo Camp Irene Camp-van Reijen en Theo Camp uit Nijmwegen schreef op juli 4, 2023 om 8:32 am
Aandachtig, voorkomend, goede, duidelijke afspraken kunnen maken, correcte afwerking. Meelevend en best wel troostend. Heeft ons gesterkt en goed gedaan.
Dorinda Bos Dorinda Bos uit Middelburg schreef op juli 4, 2023 om 8:31 am
Na zowel het overlijden van mijn moeder en mijn vader goede begeleiding met vooral een persoonlijke toets. Geen verzoek wordt al vreemd gezien en alles wordt rustig door gesproken en gepland. Het is een fijne begeleiding in een hectische en emotioneel lastige tijd die dit heel waardevol maakt.
Gertie schouten Gertie schouten uit Middelburg schreef op maart 14, 2022 om 9:35 pm
Zeer respectvol en een fijne benadering, geen gejaag en meedenkend. Heel erg fijn in de omgang.
R.P. Reddingius R.P. Reddingius uit Middelburg schreef op maart 14, 2022 om 9:32 pm
Ditsy is een frisse jonge betrokken vrouw die ons prima heeft geholpen met alle formaliteiten rondom het overlijden en de uitvaart zelve. Zonder op de voorgrond te treden heeft ze alles keurig "achter de schermen" geregeld, aan te bevelen!
Armin Klaassen Armin Klaassen schreef op januari 31, 2022 om 9:34 pm
Heel goed. Veel telefonisch contact gehad over allerlei zaken. Maakte niet uit op welk tijdstip. Niets was te gek, nee hoor dat regel ik wel zei Ditsy elke keer weer.
Louis Kint Louis Kint uit Nieuw en Sint Joosland schreef op januari 31, 2022 om 9:32 pm
Terwijl mijn vrouw in terminale fase zat is de uitvaartondernemer (Ditsy den Besten) meerdere keren langs geweest en heeft alle tijd genomen om alle wensen door te spreken. Ditsy geeft ook raad en steun bij het samenstellen van de uitvaart zonder dwingend te zijn. De hele uitvaart tot in de puntjes geregeld zoals vooraf was afgesproken. Zeer betrokken bij alle nabestaanden. Ditsy onderhoudt zeer goede contacten met ondersteunende diensten hetgeen mijns inziens een belangrijk aspect is voor goede service. Ik hoop haar hulp voorlopig niet nodig te hebben maar is de situatie daar wordt ze zeker weer ingehuurd.
Heleen Jansen Heleen Jansen uit Middelburg schreef op januari 31, 2022 om 9:30 pm
Ditsy heeft bij ons de verzorging van mijn moeder gedaan. Goed verzorgt zowel de crematie als daarbuiten. Prettig in haar omgang. Dikke 10
Aischa Vanbesien Aischa Vanbesien uit Middelburg schreef op december 30, 2021 om 4:19 pm
Ditsy heeft in 2015 de uitvaart van mijn stiefvader verzorgd, geheel naar zijn en onze wens. Helaas overleed afgelopen oktober geheel plotseling ook mijn moeder terwijl ik zelf op vakantie was. Ditsy heeft op afstand alles geregeld en mij zo ontzettend veel zorgen uit handen genomen. Dit alles met onwijs veel liefde en aandacht! Ook haar afscheid was door de goede zorgen exact zoals zij gewild zou hebben. Als ik een 12 als cijfer kon geven, zou ik het zeker doen!
Alex de Bakker Alex de Bakker uit Middelburg schreef op december 9, 2021 om 7:49 pm
perfect geregeld !
Jessica Mesman Jessica Mesman schreef op december 9, 2021 om 7:46 pm
Ditsy is zondermeer de beste. Ze is tot het uiterste gegaan om te proberen onze wensen te vervullen.
Raymond Alexander den Outer Raymond Alexander den Outer uit Vlissingen schreef op december 9, 2021 om 2:09 pm
Wij zijn zeer goed geholpen en ondersteund door Ditsy. Met een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie was ze een enorme steun tijdens een moeilijke periode. Wij waren (en zijn nog steeds) erg tevreden met de keuze voor Uitvaartverzorging Janneke den Besten.
Sonja den Boer Sonja den Boer uit Middelburg schreef op december 9, 2021 om 2:06 pm
De uitvaart van mijn man was de mooiste en intiemste uitvaart die ik ooit gezien heb. Ik ben zo blij dat het helemaal in de stijl van mijn man is gedaan en zal haar altijd aanbevelen. Ik houd van knus en gezellig. Mijn man hield niet van overdreven. Dit kwam in deze uitvaart helemaal naar voren. Janneke heeft steeds meegedacht en heel goed geluisterd naar hetgeen wij verteld hebben. Zij nam ook de tijd en energie om uit onze gesprekken dingen in de praktijk aan te raden,waar wij niet aan gedacht hadden en daardoor werd het een prachtige uitvaart. Arie vond altijd dat een Mercedes grijs moest zijn. Dus kregen wij een prachtige grijze rouwauto en ook een mooie ŕouwstoet. Dit zou hij zelf ook schitterend hebben gevonden. Wij hebben hem helemaal volgens zijn stijl en de mijne weggebracht. Onze dank hiervoor, Janneke.
M.A.J. van Saagsvelt M.A.J. van Saagsvelt uit vlissingen schreef op september 20, 2021 om 12:37 pm
Ervaren als zeer prettige begeleiding, met zeer veel kennis van zaken. Van begin tot eind van het hele proces, van rouwkaarten tot tijdens de periode na de crematie zelf.
C W Zijp C W Zijp schreef op mei 10, 2021 om 7:29 pm
Heel persoonlijke behandeling en begeleiding en met veel kennis en gevoel voor de uitvaart verzorging.
Julie van Noppen-Weytingh Julie van Noppen-Weytingh uit Middelburg schreef op mei 10, 2021 om 7:28 pm
Wij hadden bij mijn moeder s overlijden al kennis gemaakt met Janneke. Dit keer kwam bij mijn vader s overlijden, Ditsy, de dochter van Janneke, die ook alles voor ons deed om de uitvaart zo fijn en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Een hele mooie, lichte, ontspannen dag..
aafke van Wasbeek-van der Veen aafke van Wasbeek-van der Veen schreef op mei 10, 2021 om 7:26 pm
Fijne en prettige begeleiding. Alle tijd voor alles wat ter sprake kwam ook persoonlijke onderwerpen.