Uitvaartkisten

Home > De uitvaart > Uitvaartkisten

Wij hebben in onze collectie een grote verscheidenheid aan uitvaarkisten. Van massief eikenhout tot vurenhout, van kapkist tot en met een vlakdeksel. Gekozen kan worden voor gelakt, ongelakt, gebeitst, maar in kleur is ook mogelijk.
 
Met een ongelakte kist is het heel goed mogelijk om deze te laten beschilderen door uw naaste familie of kleinkinderen.
 
Tevens hebben wij Eco natuurkisten in onze collectie. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een uitvaartkist, kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor het gebruik van een opbaarplank.

Op een opbaarplank kan de overledene worden opgebaard, ingewikkeld in doeken. Maar opbaren kan ook met bedekking van een laken of deken.

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.