Voor de uitvaart

Dagelijks benaderen personen ons om hun uitvaart te bespreken. Onze ervaring is dat een helder gesprek de beste manier is om u rustig en volledig van alle informatie te voorzien. Eén van ons staat voor u klaar om bij u thuis of in het rouwcentrum geheel kosteloos en vrijblijvend uw wensen met u door te spreken.
 
Tijdens de voorbespreking komen alle zaken rondom de uitvaart aan bod en worden al uw wensen genoteerd; van rouwkaart tot catering, van rouwvervoer tot muziekvoorkeuren. Een groot voordeel hiervan is dat het uw nabestaanden ontlast. Aangezien u zelf al heeft aangegeven hoe u het een en ander wenst, hoeven zij deze beslissingen niet voor u te nemen. Dat geeft rust, zowel voor de persoon in kwestie als voor de nabestaanden. Bovendien kan het een grote troost zijn voor uw nabestaanden om te weten dat zij uw laatste wensen vervuld hebben.
 
Wellicht heeft u zelf al een duidelijk beeld van hoe u uw uitvaart vorm wilt geven. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen wij u hierin uiteraard adviseren. Tijdens de voorbespreking is er voldoende ruimte om vragen te stellen en mocht u na afloop nog iets te binnen schieten, dan kunt u ons altijd bellen.
 
Na het gesprek kunt u er voor kiezen een uitgewerkt overzicht van de besproken zaken toegestuurd te krijgen, zodat u alles op uw gemak nog eens kunt doorlezen. Het is ons advies om alle documenten voor uw uitvaart bij elkaar op een vaste plek te bewaren. U kunt ook altijd een wijziging in uw wensen aan ons doorgeven. Om een afspraak te maken kunt u bellen met 0118 - 62 33 59.