Rouwvervoer

Rouwauto’s

Samen met vervoersbedrijf Blanker hebben wij een mooie collectie rouw- en volgauto’s en een ruime keuze uit merken en kleur.
Mocht de gewenste rouwauto er niet bij staan, dan zullen wij alles in het werk stellen om dit als nog aan te kunnen bieden aan u.

Rouwkoetsen

Het rouwvervoer kan ook heel exclusief en chique met rouwkoetsen worden gedaan. Het is het rouwvervoer waar het Koninklijk Huis de voorkeur aan geeft. Steeds vaker wordt er door de Nederlander gebruik gemaakt van de rouwkoets. Het is een heel indrukwekkend gezicht. De zwarte rouwkoetsen worden geleverd met palfrenier en 2 of 4 Friese paarden trekken de koets. Naast de rouwkoets kunnen er volgkoetsen worden gebruikt en zelfs een bloemenkoets.  

Uitvaartbus

Een uitvaart bus , dit is een ingerichte touringcar speciaal voor de uitvaart. 15 Comfortabele zitplaatsen - Airconditioning - Luchtvering - Hoogwaardige muziekinstallatie Lederen bekleding - Hardhouten strokenvloer - Kistplateau - Zwenk baar Compact formaat: 8.30 m lang - Makkelijk toegankelijk, ook voor ouderen en minder validen Van buitenaf bereikbare bloemenruimte - Eventueel extra bloemenrek boven de kist. Discrete zitplaats voor de uitvaartleider.

Uitvaarttruck

De Uitvaarttruck kiest u voor een heel persoonlijke uitvaart. De truck is er voor iedereen die zijn laatste tocht graag in een echte truck wil maken. Bijvoorbeeld omdat u in uw leven heeft gewerkt in de sector transport en logistiek. Of omdat u zich aangetrokken voelt tot een laatste tocht in een transportmiddel dat bij u past. En bent u wel gecharmeerd van een uitvaart per truck, maar wilt u liever een truck van een ander merk? Geen enkel probleem: de bak staat los op een schotel en kan op elke truck worden geplaatst. U kunt van de dienstverlening van de uitvaarttruck gebruik maken in elke plaats in Europa. Een representatieve chauffeur neemt het vervoer in stijl voor zijn rekening, in goed overleg is het ook mogelijk om zelf de truck te besturen onder begeleiding van onze chauffeur.
Maar daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden, die wij voor u kunnen verzorgen.