Rouwvervoer Vlissingen

Home > De uitvaart > Rouwvervoer Vlissingen

Als het op rouwvervoer in de regio Middelburg aankomt, biedt Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten u vele mogelijkheden aan. Hierdoor kunt u het rouwvervoer afstemmen op de overleden dierbare en zo een nog passendere uitvaart regelen. Kiest u voor de reguliere zwarte rouwauto, of is een exclusieve rouwkoets toepasselijker voor de uitvaart van uw dierbare? U weet het zelf waarschijnlijk het best, of uw dierbare heeft zijn of haar wensen vastgelegd. Daarom bespreken we graag de mogelijkheden met u om zo tot een passende vorm van rouwvervoer in of nabij Vlissingen te komen.

Verschillende rouwauto’s voor passend rouwvervoer in of nabij Middelburg

Samen met vervoersbedrijf Blanker hebben wij een mooie collectie aan rouwvervoer in de regio Middelburg. U heeft een keuze uit vele merken en kleuren. Mocht de gewenste rouwauto er niet bij staan, stellen wij alles in het werk om deze alsnog aan te bieden aan u. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u over passend rouwvervoer beschikt.

Rouwkoetsen met een exclusieve uitstraling voor een chique uitvaart

Het rouwvervoer kan ook heel exclusief en chique met rouwkoetsen worden geregeld. Het is het rouwvervoer waar het Koninklijk Huis de voorkeur aan geeft. Steeds vaker wordt er door de Nederlander gebruikgemaakt van de rouwkoets. Het is een heel indrukwekkend gezicht. De zwarte rouwkoetsen worden geleverd met palfrenier en getrokken door twee of vier Friese paarden. Naast de rouwkoets kunnen er volgkoetsen worden gebruikt en zelfs een bloemenkoets.  

Een compacte en toegankelijke uitvaartbus

Een uitvaartbus is een touringcar die speciaal voor de uitvaart is ingericht. De bus beschikt over:

  • Luchtvering
  • Een kistplateau
  • Airconditioning
  • Lederen bekleding
  • 15 comfortabele zitplaatsen
  • Een hardhouten strokenvloer
  • Een hoogwaardige muziekinstallatie
  • Eventueel extra bloemenrek boven de kist
  • Een discrete zitplaats voor de uitvaartleider
  • Een van buitenaf bereikbare bloemenruimte

Daarnaast is de uitvaartbus zwenkbaar en heeft dit rouwvervoer een compact formaat, want de bus is 8,30 meter lang. Hierdoor kunnen vrijwel alle begraafplaatsen en crematiecentra in de omgeving van Middelburg met dit rouwvervoer bereikt worden. Verder is de uitvaartbus makkelijk toegankelijk, ook voor ouderen en mindervaliden.

Een uitvaarttruck voor een speciale laatste tocht

Heeft uw dierbare in de logistieke sector gewerkt of is er een andere reden om een laatste tocht in een uitvaarttruck te maken? Dan kunnen we ook een uitvaart per truck voor u regelen. Hierbij kunt u zelf kiezen welk merk truck wordt gebruikt, want de bak staat los op een schotel en kan op elke truck worden geplaatst. Dit rouwvervoer is in elke plaats in Europa beschikbaar en wordt bestuurd door een representatieve chauffeur. In overleg is het ook mogelijk om zelf de truck te besturen onder begeleiding van onze chauffeur, zodat u zelf uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats kunt vervoeren.

Reken op een complete uitvaartverzorging

Naast bovengenoemden soorten rouwvervoer zijn er nog meer mogelijkheden die wij voor u kunnen verzorgen. Ook kunt u op onze persoonlijke begeleiding rekenen voor meer dan enkel het rouwvervoer in de regio Middelburg. Zo regelen we ook de condoleance, de afscheidsdienst en een eventueel samenkomen na de begrafenis of crematie voor u. Ook de bloemen, de muziek en de dragers kunnen wij voor u regelen. Bij het regelen van de gehele uitvaart kunt u op onze persoonlijke en professionele begeleiding rekenen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0118 – 62 33 59. Wij zorgen in samenspraak met u voor een passende uitvaart van uw dierbare.

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.