Skip links

Rouwvervoer

Rouwvervoer

Als het op rouwvervoer aankomt, biedt Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy den Besten u vele mogelijkheden aan. Hierdoor kunt u het rouwvervoer afstemmen op de overleden dierbare en zo een nog passendere uitvaart regelen. Kiest u voor de reguliere zwarte rouwauto, grijze of witte rouwauto, of is een exclusieve rouwkoets toepasselijker voor de uitvaart van uw dierbare? U weet het zelf waarschijnlijk het best, of uw dierbare heeft zijn of haar wensen vastgelegd. Daarom bespreken we graag de mogelijkheden met u om zo tot een passende vorm van rouwvervoer te komen.

Verschillende rouwauto’s voor passend rouwvervoer in of nabij Middelburg

Samen met Rouwservice Nederland hebben wij een mooie collectie aan rouwvervoer. U heeft een keuze uit vele merken en kleuren. Van klassiek tot Oldtimer. Mocht de gewenste rouwauto er niet bij staan, stellen wij alles in het werk om deze alsnog aan te bieden aan u. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u over passend rouwvervoer beschikt.

Een compacte en toegankelijke uitvaartbus

Een uitvaartbus is een touringcar die speciaal voor de uitvaart is ingericht. De bus beschikt over:

  • Luchtvering
  • Een kistplateau
  • Airconditioning
  • Lederen bekleding
  • 15 comfortabele zitplaatsen
  • Een hardhouten strokenvloer
  • Een hoogwaardige muziekinstallatie
  • Eventueel extra bloemenrek boven de kist
  • Een discrete zitplaats voor de uitvaartleider
  • Een van buitenaf bereikbare bloemenruimte

Daarnaast is de uitvaartbus zwenkbaar en heeft dit rouwvervoer een compact formaat, want de bus is 8,30 meter lang. Hierdoor kunnen vrijwel alle begraafplaatsen en crematiecentra in de omgeving van Middelburg met dit rouwvervoer bereikt worden. Verder is de uitvaartbus makkelijk toegankelijk, ook voor ouderen en mindervaliden.

Rouwkoetsen met een exclusieve uitstraling voor een chique uitvaart

Het rouwvervoer kan ook heel exclusief en chique met rouwkoetsen worden geregeld. De zwarte rouwkoetsen worden geleverd met palfrenier en getrokken door twee of vier Friese paarden.

Het rouwvervoer waar het Koninklijk Huis de voorkeur aan geeft.

Een uitvaarttruck voor een speciale laatste tocht

Heeft uw dierbare in de logistieke sector gewerkt of is er een andere reden om een laatste tocht in een uitvaarttruck te maken? Dan kunnen we ook een uitvaart per truck voor u regelen. Hierbij kunt u zelf kiezen welk merk truck wordt gebruikt, want de bak staat los op een schotel en kan op elke truck worden geplaatst. Dit rouwvervoer is in elke plaats in Europa beschikbaar en wordt bestuurd door een representatieve chauffeur. In overleg is het ook mogelijk om zelf de truck te besturen onder begeleiding van onze chauffeur, zodat u zelf uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats kunt vervoeren.