Rouwkaarten / Advertenties

Home > De uitvaart > Rouwkaarten / Advertenties

Rouwkaarten

Het is vaak gebruikelijk dat men een rouwkaart verstuurt om de familie, vrienden en bekenden op de hoogte te brengen van het overlijden. Wij hebben een ruime sortering van ‘hedendaagse’ rouwkaarten beschikbaar.
 
Er is keuze uit verschillende motieven, kleuren en papiersoorten. Ook kunnen wij een geheel persoonlijke kaart naar u wensen laten maken. Wij werken nauw samen met Drukkerij Klaassen uit Middelburg. Deze drukkerij levert kwaliteit en staan garant voor een uitstekend eindresultaat. De rouwkaarten zijn binnen een uur al gereed om verzonden te worden. Wij komen de kaarten dan bij u thuis brengen, helpen u met insteken en brengen deze in speciale verzendenveloppen van Post-Nl naar het postkantoor.
 

Rouwadvertenties

De tekst van de rouwadvertentie is veelal de tekst van de rouwkaart. Wij zullen in overleg met u zorgen dat de advertentie in de juiste krant en editie wordt geplaatst. Ook zullen wij zorg dragen voor eventuele volgadvertenties van familieleden.

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.