Uitvaartbegeleiding in of nabij Vlissingen

Home > De uitvaart > Uitvaartbegeleiding in of nabij Vlissingen

Is er een dierbare overleden en wilt u met behulp van persoonlijke uitvaartbegeleiding een passend en waardig afscheid in de omgeving van Vlissingen regelen? Dan bent u bij Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten uit de regio Vlissingen op de juiste plaats. Als uitvaartverzorger ondersteunen we u graag bij uw rouwproces. U heeft in deze moeilijke tijd namelijk al genoeg aan uw hoofd. Met onze persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat u op een mooie manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Vul de laatste verzorging in met persoonlijke uitvaartbegeleiding in Vlissingen

Uitvaartbegeleiding in de buurt van Vlissingen is bij ons in goede handen. Zoals u wellicht weet, wordt een overledene verzorgd en op een natuurlijke manier opgebaard. Onder deze laatste verzorging verstaan wij als uitvaartverzorger het ontdoen van kleding waarin iemand is overleden en het wassen en verzorgen van het lichaam. Vervolgens wordt de overledene aangekleed met schone kleding, die door de nabestaanden is uitgezocht. Deze laatste verzorging kan door ons uitgevoerd worden. Maar u mag ook de overledene persoonlijk of samen met onze medewerkers de laatste verzorging geven. Eventuele make-up kan ook bij de overledene worden opgebracht als u dit wenst. Onze persoonlijke uitvaartbegeleiding en uitvaartverzorging in de regio Vlissingen biedt u de ruimte die u nodig heeft om op uw manier afscheid te nemen van uw dierbare.

Opbaring in het rouwcentrum van onze uitvaartverzorging in Vlissingen of Middelburg

Er zijn verschillende mogelijkheden om de overledene voor de crematie of begrafenis op te laten baren door de uitvaartverzorger. Zo bestaat er bij onze uitvaartbegeleiding de mogelijkheid om de overledene in het rouwcentrum op te baren in Middelburg of Vlissingen. De intieme sfeer van het interieur zorgt ervoor, dat er op een persoonlijke wijze afscheid kan worden genomen van uw dierbare. U dient van tevoren een afspraak te maken voor een rouwbezoek met de uitvaartleider. In overleg met u wordt er dan een afspraak gemaakt. Dit kan ook op de dag dat u belt en u kunt zoveel afspraken maken als u zelf wilt. In Middelburg en Vlissingen kunt u met onze uitvaartverzorging ook gebruikmaken van de 24-uurs opbaarkamer. Dan krijgt u een sleutelpas en heeft u de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip naar de overledene toe te gaan.

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.