Skip links

Keurmerk

Bekijk de ingediende keurmerken via Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Keurmerkhouder: 18006

Uitvaartverzorging Janneke den Besten
Telefoon: 0118-623359
Email: info@uitvaartverzorgingdenbesten.nl
Website: www.uitvaartverzorgingdenbesten.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2018

Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden

(Over 15 beoordelingen)

Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?

Bent u door dezelfde persoon begeleid?

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?

Recensies van de afgelopen 12 maanden:

Janneke en Ditsy, beide warme dames die hun vak vol liefde uitvoeren. Ze hebben ons zo fijn geholpen in deze erg moeilijke tijd. Dank jullie wel.

Janneke en Ditsy den Besten zijn warme persoonlijkheden die met je meedenken en goede suggesties doen, geen moeite is hen te veel. De rekening is daarbij heel redelijk. Dit is al de 2e uitvaart die ik met dit bedrijf regel en ik ben nog altijd blij dat ik ruim 20 jaar geleden Janneke in Middelburg ontdekte als 1e vrouw in deze branche. Een vrouw is toch anders dan een man in dit geval, sorry heren. Het ligt uiteraard ook aan de dame in kwestie. Nooit spijt gehad van mijn voorkeur!

Het was een erg plezierig contact, persoonlijk en met aandacht. Neemt zorgen uit handen. De uitvaart, alles er omheen en de plechtigheid laat een goed gevoel achter bij ons als familie.

Persoonlijk, betrokken, professioneel. Goede adviesvaardigheden. Betrekt kinderen bij het afscheid nemen op een prettige manier.

Vanaf het eerste contact, bij het doornemen van de wensen van mijn moeder, was Ditsy prettig en rustig aanwezig. Zij is heel positief en respectvol omgegaan met ons als familie op zo’n emotioneel moment vlak na het overlijden van onze moeder. Ons contact voelde vertrouwd.

Zeer betrokken en enorm menselijk.