Gastenboek

Home > Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Aischa Vanbesien Aischa Vanbesien uit Middelburg heeft geschreven op december 30, 2021 om 4:19 pm
Ditsy heeft in 2015 de uitvaart van mijn stiefvader verzorgd, geheel naar zijn en onze wens. Helaas overleed afgelopen oktober geheel plotseling ook mijn moeder terwijl ik zelf op vakantie was. Ditsy heeft op afstand alles geregeld en mij zo ontzettend veel zorgen uit handen genomen. Dit alles met onwijs veel liefde en aandacht! Ook haar afscheid was door de goede zorgen exact zoals zij gewild zou hebben. Als ik een 12 als cijfer kon geven, zou ik het zeker doen!
J van de Pas J van de Pas uit Middelburg heeft geschreven op december 9, 2021 om 7:57 pm
Fijne, persoonlijke begeleiding door Ditsy. Door extra steuntje in de rug wat ze gaf, de uitvaart nog persoonlijker kunnen maken.
Alex de Bakker Alex de Bakker uit Middelburg heeft geschreven op december 9, 2021 om 7:49 pm
perfect geregeld !
Jessica Mesman Jessica Mesman heeft geschreven op december 9, 2021 om 7:46 pm
Ditsy is zondermeer de beste. Ze is tot het uiterste gegaan om te proberen onze wensen te vervullen.
Raymond Alexander den Outer Raymond Alexander den Outer uit Vlissingen heeft geschreven op december 9, 2021 om 2:09 pm
Wij zijn zeer goed geholpen en ondersteund door Ditsy. Met een persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie was ze een enorme steun tijdens een moeilijke periode. Wij waren (en zijn nog steeds) erg tevreden met de keuze voor Uitvaartverzorging Janneke den Besten.
Sonja den Boer Sonja den Boer uit Middelburg heeft geschreven op december 9, 2021 om 2:06 pm
De uitvaart van mijn man was de mooiste en intiemste uitvaart die ik ooit gezien heb. Ik ben zo blij dat het helemaal in de stijl van mijn man is gedaan en zal haar altijd aanbevelen. Ik houd van knus en gezellig. Mijn man hield niet van overdreven. Dit kwam in deze uitvaart helemaal naar voren. Janneke heeft steeds meegedacht en heel goed geluisterd naar hetgeen wij verteld hebben. Zij nam ook de tijd en energie om uit onze gesprekken dingen in de praktijk aan te raden,waar wij niet aan gedacht hadden en daardoor werd het een prachtige uitvaart. Arie vond altijd dat een Mercedes grijs moest zijn. Dus kregen wij een prachtige grijze rouwauto en ook een mooie ŕouwstoet. Dit zou hij zelf ook schitterend hebben gevonden. Wij hebben hem helemaal volgens zijn stijl en de mijne weggebracht. Onze dank hiervoor, Janneke.
M.A.J. van Saagsvelt M.A.J. van Saagsvelt uit vlissingen heeft geschreven op september 20, 2021 om 12:37 pm
Ervaren als zeer prettige begeleiding, met zeer veel kennis van zaken. Van begin tot eind van het hele proces, van rouwkaarten tot tijdens de periode na de crematie zelf.
C W Zijp C W Zijp heeft geschreven op mei 10, 2021 om 7:29 pm
Heel persoonlijke behandeling en begeleiding en met veel kennis en gevoel voor de uitvaart verzorging.
Julie van Noppen-Weytingh Julie van Noppen-Weytingh uit Middelburg heeft geschreven op mei 10, 2021 om 7:28 pm
Wij hadden bij mijn moeder s overlijden al kennis gemaakt met Janneke. Dit keer kwam bij mijn vader s overlijden, Ditsy, de dochter van Janneke, die ook alles voor ons deed om de uitvaart zo fijn en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Een hele mooie, lichte, ontspannen dag..
aafke van Wasbeek-van der Veen aafke van Wasbeek-van der Veen heeft geschreven op mei 10, 2021 om 7:26 pm
Fijne en prettige begeleiding. Alle tijd voor alles wat ter sprake kwam ook persoonlijke onderwerpen.
annelies Schipper annelies Schipper heeft geschreven op mei 10, 2021 om 7:24 pm
Zeer betrokken en zorgzaam
Lud Verstraete Lud Verstraete uit Vlissingen heeft geschreven op december 8, 2020 om 8:27 pm
Enkele maanden voor haar overlijden heeft mijn vrouw Juliëtte aangegeven dat zij haar uitvaart wilde laten verzorgen door Ditsy den Besten. Wij hebben Ditsy uitgenodigd voor een gesprek waarin mijn vrouw haar wensen met Ditsy heeft besproken en waarbij Ditsy waardevolle suggesties heeft gedaan voor de invulling. In een gesprek een week voor haar overlijden hebben we met Ditsy het definitieve draaiboek voor Juliëtte’s uitvaart besproken en vastgesteld. Wij hebben de betrokkenheid en empathie van Ditsy als zeer positief ervaren. De uitvaart van Juliëtte is bijzonder goed verzorgd en uitstekend verlopen. Ook de nazorg heb ik als zeer fijn ervaren, dank je wel Ditsy !
Cees en Will Schipper Cees en Will Schipper uit Middelburg heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:27 pm
Persoonlijk , betrokken, professioneel.Goede adviesvaardigheden. Betrekt kinderen bij het afscheid nemen op een prettige manier.
E.C. Russel-Neve E.C. Russel-Neve uit Middelburg heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:25 pm
Janneke en Ditsy den Besten zijn warme persoonlijkheden die met je meedenken en goede suggesties doen, geen moeite is hen te veel. De rekening is daarbij heel redelijk. Dit is al de 2e uitvaart die ik met dit bedrijf regel en ik ben nog altijd blij dat ik ruim 20 jaar geleden Janneke in Middelburg ontdekte als 1e vrouw in deze branche. Een vrouw is toch anders dan een man in dit geval, sorry heren. Het ligt uiteraard ook aan de dame in kwestie. Nooit spijt gehad van mijn voorkeur!
R.P. Reddingius R.P. Reddingius uit Middelburg heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:25 pm
betrokken, behulpzaam en zeer meelevend. geen verassingen en goede bruikbare adviezen
Jan de Meester Jan de Meester uit Middelburg heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:24 pm
Het was een erg plezierig contact, persoonlijk en met aandacht. Neemt zorgen uit handen. De uitvaart, alles er omheen en de plechtigheid laat een goed gevoel achter bij ons als familie.
Joke Buitinga-Leistra Joke Buitinga-Leistra uit Middelburg heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:22 pm
Ditsie geeft iedereen de ruimte voor eigen inbreng en vindt niets gek, kan snel schakelen en houdt het overzicht, een echte rots in de branding in deze nare omstandigheden!
Inge van der Velden Inge van der Velden uit Vlissingen heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:20 pm
Janneke en Ditsy, beide warme dames die hun vak vol liefde uitvoeren. Ze hebben ons zo fijn geholpen in deze erg moeilijke tijd. Dank jullie wel.
Anke Anke heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:44 am
Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.
A.C. van Wingerden A.C. van Wingerden heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:44 am
Hoewel ik niets van haar wist, heb ik puur gevoelsmatig , haar enkele dagen voor het overlijden van mijn vrouw uitgenodigd voor een (kennismakings)gesprek.Ik wilde weten met wie ik (als het klikte) te maken zou hebben.Dat was een goed gesprek,waarin de gang van zaken in grote lijnen werd besproken.Het contact was van begin tot eind zeer goed,ook met mijn dochters.Ook haar "nazorg bezoek" was goed en warm.Zij nam daarvoor ook alle tijd.Dus: zij was voor mij en mijn kinderen de juiste persoon !