Een uitvaart met stijl in Middelburg

Home > Een uitvaart met stijl in Middelburg

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, wilt u hem of haar natuurlijk een uitvaart met stijl geven in of vlakbij Middelburg. Dit betekent echter voor iedereen weer wat anders. Daarom bieden we u bij Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten, gevestigd nabij Vlissingen, veel verschillende mogelijkheden aan, zodat uw dierbare een uitvaart met passende stijl krijgt.

Regel een uitvaart met stijl voor uw overleden dierbare in of vlakbij Middelburg

Een uitvaart met stijl in de regio Middelburg regelt u bijvoorbeeld door het rouwvervoer aan te passen op de wensen van de overledene. Was hij of zij een vrachtwagenchauffeur, dan is een laatste tocht in de uitvaarttruck een goede optie. Hield uw dierbare van paarden, dan kiest u het best voor een rouwkoets. Natuurlijk kunt u ook voor een standaard rouwauto kiezen. Daarnaast kunt u meer op de laatste wensen van uw dierbare afstemmen dan het vervoer alleen. Zo heeft u de keuze uit verschillende bloemwerken, afscheidsdiensten en bijeenkomsten. Verder is er natuurlijk ook de belangrijkste keuze tussen een crematie en een begrafenis. We ondersteunen u op persoonlijke wijze bij het maken van al deze keuzes. Zo zorgen we samen met u voor een uitvaart in stijl op een mooie locatie in of vlakbij Middelburg.

Een flexibele en persoonlijke begeleiding

Wilt u de uitvaart van uw overleden dierbare in stijl regelen met persoonlijke begeleiding van een uitvaartondernemer uit de regio Middelburg? Dan helpen we u daar graag bij. Zo zijn we onder andere erg flexibel in de opbaring. Wilt u uw dierbare bijvoorbeeld thuis opbaren, of heeft u een andere locatie in gedachten? Wij kunnen beide verzorgen. Neem contact met ons op wanneer uw dierbare is overleden door te bellen naar 0118 – 62 33 59. In samenspraak met u verzorgen we dan een passend en waardig afscheid.

Onze werkwijze

Ook voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor een stijl die bij u past. Wij streven naar een uitvaartverzorging…

Lees verder

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.