Uitvaartcentrum Middelburg

Home > Uitvaartcentrum Middelburg

Is er een dierbare overleden en bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in de omgeving van Middelburg, waar u een persoonlijke en unieke uitvaart kunt regelen? Dan bent u bij Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten op de juiste plaats. Wanneer u contact met ons opneemt met de vraag of wij de uitvaart van uw dierbare kunnen verzorgen, regelen wij in samenspraak met u een persoonlijke uitvaart die perfect op uw wensen aansluit. Zo zorgen we samen voor een waardig afscheid.

Altijd een waardig afscheid bij ons uitvaartcentrum nabij Middelburg

Wanneer u ervoor kiest om de uitvaart van uw dierbare door ons uitvaartcentrum in de buurt van Middelburg te laten verzorgen, zorgen wij voor een persoonlijke uitvaart. De mogelijkheden zijn uitgebreid, waardoor u het afscheid precies zo samenstelt als u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een begrafenis, of was het de wens van de overledene om gecremeerd te worden? Wilt u na de plechtigheid de belangstellenden van koffie en cake voorzien of is een borrel gepaster? Wat voor soort afscheidsbijeenkomst u ook voor ogen heeft, wij regelen een waardige uitvaart voor uw dierbare, in ons uitvaartcentrum nabij Middelburg.

Persoonlijke begeleiding bij het regelen van de uitvaart

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als uitvaartcentrum in de omgeving van Middelburg u bieden? Bel dan naar 0118 – 62 33 59. Wij regelen graag een passend afscheid voor u dat perfect bij uw wensen en die van de overledene past. Bovendien ondersteunen we u op persoonlijke wijze in het rouwproces. Wanneer u een dierbare verliest is het immers niet alleen van belang dat de uitvaart goed geregeld wordt, ook uw rouwverwerking is belangrijk.

Onze werkwijze

Ook voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor een stijl die bij u past. Wij streven naar een uitvaartverzorging…

Lees verder

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.