Gastenboek

Roel Verdam schreef:

Bijzonder goed, zeer persoonlijk, foutloos, chapeau

Louise van ‘t Hof - van Keulen schreef:

Niets dan lof voor de zorgen van Ditsy! Goede en liefdevolle verzorging tot in de puntjes. Mijn lieve moeder moest opgehaald worden uit Belgie en we werden van alles op de hoogte gehouden. Maar ook voor de nabestaanden was Ditsy begripvol en behulpzaam.
M’n moeder was m’n liefste vriendin, haar afscheid had niet mooier kunnen zijn dankzij de liefdevolle zorgen van Ditsy!

agj van der velde schreef:

Persoonlijke en professionele uitvaart organisatie.

Hans van de Gruiter schreef:

Een warm en meelevend persoon.

Luc van Biemen schreef:

Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy den Besten kunnen we aan iedereen aan te bevelen. Hoewel dit vanuit persoonlijke ervaring is geschreven, kunnen we niet anders zeggen dan dat we ons op een hele prettige en warme manier gesteund voelden. Aan bijna alles werd gedacht en er is ons veel werk uit handen genomen waardoor de focus daar kon liggen waar die voor ons op dat moment nodig was.

J. Hekhuis schreef:

Kleinschalige ondernemer die oog heeft voor de nabestaanden.

Ineke Wisse schreef:

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer schreef:

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.

Janssen schreef:

Uitvaartverzorging Janneke den Besten heeft absoluut het beste maatwerk in een zeer verdrietige periode kunnen leveren aan ons gezin. Stap voor stap heeft Ditsy ons geholpen beslissingen te nemen omtrent de crematie van onze moeder en oma. Dit alles met de beste intenties en niet geheel onbelangrijk hield zij de kostenbegroting goed voor ons in de gaten. De nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren. Dankjewel Ditsy voor de fijne begeleiding en steun ook buiten kantoortijden.