Gastenboek

Home > Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Joke Buitinga-Leistra Joke Buitinga-Leistra uit Middelburg heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:22 pm
Ditsie geeft iedereen de ruimte voor eigen inbreng en vindt niets gek, kan snel schakelen en houdt het overzicht, een echte rots in de branding in deze nare omstandigheden!
Inge van der Velden Inge van der Velden uit Vlissingen heeft geschreven op mei 1, 2020 om 12:20 pm
Janneke en Ditsy, beide warme dames die hun vak vol liefde uitvoeren. Ze hebben ons zo fijn geholpen in deze erg moeilijke tijd. Dank jullie wel.
Anke Anke heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:44 am
Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.
A.C. van Wingerden A.C. van Wingerden heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:44 am
Hoewel ik niets van haar wist, heb ik puur gevoelsmatig , haar enkele dagen voor het overlijden van mijn vrouw uitgenodigd voor een (kennismakings)gesprek.Ik wilde weten met wie ik (als het klikte) te maken zou hebben.Dat was een goed gesprek,waarin de gang van zaken in grote lijnen werd besproken.Het contact was van begin tot eind zeer goed,ook met mijn dochters.Ook haar "nazorg bezoek" was goed en warm.Zij nam daarvoor ook alle tijd.Dus: zij was voor mij en mijn kinderen de juiste persoon !
Roel Verdam Roel Verdam heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:43 am
Bijzonder goed, zeer persoonlijk, foutloos, chapeau
Louise van ‘t Hof - van Keulen Louise van ‘t Hof - van Keulen heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:43 am
Niets dan lof voor de zorgen van Ditsy! Goede en liefdevolle verzorging tot in de puntjes. Mijn lieve moeder moest opgehaald worden uit Belgie en we werden van alles op de hoogte gehouden. Maar ook voor de nabestaanden was Ditsy begripvol en behulpzaam. M’n moeder was m’n liefste vriendin, haar afscheid had niet mooier kunnen zijn dankzij de liefdevolle zorgen van Ditsy!
agj van der velde agj van der velde heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:43 am
Persoonlijke en professionele uitvaart organisatie
Hans van de Gruiter Hans van de Gruiter heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:42 am
Een warm en meelevend persoon.
Luc van Biemen Luc van Biemen heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:42 am
Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy den Besten kunnen we aan iedereen aan te bevelen. Hoewel dit vanuit persoonlijke ervaring is geschreven, kunnen we niet anders zeggen dan dat we ons op een hele prettige en warme manier gesteund voelden. Aan bijna alles werd gedacht en er is ons veel werk uit handen genomen waardoor de focus daar kon liggen waar die voor ons op dat moment nodig was.
J. Hekhuis J. Hekhuis heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:42 am
Kleinschalige ondernemer die oog heeft voor de nabestaanden.
Ineke Wisse Ineke Wisse heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:42 am
Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.
Jessy Benne-Grootenboer Jessy Benne-Grootenboer heeft geschreven op maart 11, 2020 om 8:42 am
Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.
Janssen Janssen heeft geschreven op maart 10, 2020 om 3:42 pm
Uitvaartverzorging Janneke den Besten heeft absoluut het beste maatwerk in een zeer verdrietige periode kunnen leveren aan ons gezin. Stap voor stap heeft Ditsy ons geholpen beslissingen te nemen omtrent de crematie van onze moeder en oma. Dit alles met de beste intenties en niet geheel onbelangrijk hield zij de kostenbegroting goed voor ons in de gaten. De nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren. Dankjewel Ditsy voor de fijne begeleiding en steun ook buiten kantoortijden.