Een bijzondere uitvaart in de regio Middelburg

Home > Een bijzondere uitvaart in de regio Middelburg

Is er een dierbare overleden, dan wilt u waarschijnlijk een bijzondere uitvaart voor hem of haar regelen in de omgeving van Vlissingen en Middelburg. Een unieke bijeenkomst die perfect past bij de manier waarop de overledene in het leven stond. Of dat nu een crematie is met na afloop koffie en cake of een begrafenis die eindigt met een borrel, u kunt rekenen op de persoonlijke begeleiding van Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy Den Besten.

Een bijzondere uitvaart in de regio Middelburg in de stijl van de overledene

Ons uitvaartcentrum in de buurt van Vlissingen zorgt er graag voor dat u op een waardige en passende manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Wij begeleiden u persoonlijk en nemen samen met u de vele mogelijkheden door om ervoor te zorgen dat de uitvaart perfect verloopt. Als ervaren begrafenisondernemer bieden wij u verschillende opties voor de uitvaart zelf, de catering, de bloemen en het rouwvervoer. Ook voor de verzorging en opbaring kunt u op ons rekenen. Hierbij zijn we erg flexibel, dus u kunt uw dierbare zowel thuis als op een andere locatie op laten baren. Zo zorgen we voor een bijzondere uitvaart in de stijl van uw dierbare bij ons in de buurt van Vlissingen en Middelburg.

Een waardig afscheid voor uw dierbare

Zorg voor een waardige en bijzondere uitvaart in of nabij Vlissingen of Middelburg met onze persoonlijke ondersteuning. Samen met u zorgen we voor een afscheid dat bij de overledene past en ervoor zorgt dat u het verlies goed kunt verwerken. In deze moeilijke tijd komt er al genoeg op u af qua emotie en regelwerk, dus laat ons al uw zorgen omtrent de uitvaart uit handen nemen. Neem contact op door te bellen naar 0118 – 62 33 59. Wij staan graag voor u klaar.

Onze werkwijze

Ook voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor een stijl die bij u past. Wij streven naar een uitvaartverzorging…

Lees verder

Reviews en beoordelingen

Anke

Janneke heeft onze wensen tot in detail verzorgd. Zelfs was moeite gedaan voor de kaarsen in de gewenste kleur. Bovendien heeft zij mij als dochter van de overledene, zeer persoonlijk bijgestaan en was daarmee een enorme steun voor mij. Janneke controleerde alles tot in detail. Tot de bloemen toe, op het beloofde resultaat.

Ineke Wisse

Janneke is zeer betrokken, liefdevol en begripvol. Benadering is zeer persoonlijk en warm. een telefoontje van haar, gewoon hoe het met je gaat heb ik zeer gewaardeerd.

Jessy Benne-Grootenboer

Janneke den Besten heeft ons op een professionele, maar met warme en persoonlijke belangstelling bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Ze gaf goede adviezen en heeft de uitvaart geheel volgens onze wensen begeleid. Ze had een luisterend oor en had aandacht voor wat ieder van ons nodig had.